Vistas de página en total

martes, 24 de julio de 2012

XXXVI TROFEIG COSTA BRAVA

Demà el nostre equip i nosaltres com a afició tenim una cita molt important. Fa temps que no ens visita un equip de Primera Divisió al nostre estadi i demà tindrem l'oportunitat de veure el nou Girona 12/13 enfrontar-se a tot un històric del futbol espanyol i que no fa molt tastava la glòria a nivell europeu. Segurament serà un partit típic de pretemporada, en que es notarà la falta de ritme per parts dels dos conjunts, però a la penya ens fa molta il·lusió la visita del primer equip del Sevilla. Des d'aquí animem a tothom que pugui, apropar-se a Montilivi a veure l'estrena (massa aviat potser, ja que encara falten jugadors per venir i alguns que segurament marxaràn) del nostre nou Girona.


Encara que aquest blog està dedicat exclusivament al futbol no podem, ni volem, ignorar la desgràcia que afecta la nostra terra i des d'aquí volem donar suport als afectats pels incendis del nostre estimat Empordà i enviar forces a tots els habitants de la provincia en general i de l'Alt Empordà en particular.

Com no podia ser d'una altra manera volem donar la benvinguda als nous jugadors que han anat arribant durant aquest estiu, Isaac Becerra, Chus Herrero, Eloi Amagat, Ariday Cabrera i Toni Moral, aprofitant per desitjar-los tota la sort del món, i demanant-los que defensin la samarreta del nostre club com es mereix. D'altra banda des de la penya destaquem com a fitxatges a l'ombra la recuperació de Erencia i de Ion Vélez, dos grans jugadors que estem segurs que ens donaràn moltes alegries aquesta temporada. Per últim, un record al nostre estimat Albert Dorca, que després de defensar la nostra samarreta durant molts anys i suar-la com pocs, ens ha deixat per emprendre una nova aventura al Racing de Santander, des d'aquí desitjar-li també tota la sort del món per tota la temporada (excepte en dos partits que no fa falta dir quins són... jeje).

També volem demanar perdó per tenir una mica abandonat el blog últimament a partir d'ara tornarem a tenir l'activitat habitual. I com sempre......

                 AMUNT GIRONA!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario