Vistas de página en total

jueves, 6 de septiembre de 2012

IV GALA PREMIS DE LES PENYES GIRONA FC

Dimarts dia 4 les tres penyes oficials del club vam poder gaudir d'un sopar molt especial. Especial per la companyia, ja que ens van acompanyar el president del club, Joaquim Boadas, la cap d'àrea social Joana Egea, i la companyia que ens va fer més il·lusió, alguns dels jugadors del nostre estimat club. Però si alguna cosa va fer especial el sopar va ser organitzar-lo a Montilivi. I es què sopar allà, el punt de trobada on tots els gironistes somiem cada quinze dies amb veure el Girona a Primera (no ens enganyem es el somni de tots), va fer de la gala una cosa especial.



Desprès de diverses cancel·lacions per falta de dates disponibles per part del club, els premis de la temporada 2011/12 van arrancar ben aviat. A les cinc de la tarda diversos membres de les tres penyes erem ja a Montilivi per ajudar a preparar les taules, el photo-call.... tot amb la intenció que la IV Gala de Premis de les Penyes fos tot un èxit.

La llista de premiats en aquesta IV Gala va ser:

Premi Immortal al millor jugador: Acuña
Premi Micky Albert al màxim golejador: Coro i Jandro
Premi Guíxols-Costa Brava al millor jugador català: Tortolero i Jose

Al haver de realitzar la gala un cop iniciada la nova temporada alguns dels premiats no van poder rebre el premi que mereixien per estar a altres clubs. Des d'aquí ens comprometem a que Tortolero rebrà el premi que va guanyar a les votacions que va acabar empatant amb Jose. Al no poder assitir Jose a la Gala el premi li vam entregar a Migue que es va comprometre a fer-li arribar.



Aclarar també que el Premi Micky Albert es dóna a Coro com a màxim golejador i a Jandro com a tercer, ja que el segon va ser Acuña, que pel fet de rebre el Premi Immortal perd l'opció de rebre un altre (com s'indica a les bases dels premis)

Des de ja, totes les penyes comencem a pensar en la V Gala de Premis de les Penyes per tal d'anar millorant any rere any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario