Vistas de página en total

lunes, 26 de noviembre de 2012

DESPLAÇAMENT AL MINI-ESTADI (22-12)



Ja fa un parell d'anys que els gironistes tenim el costum d'invair la capital cada cop que el nostre estimat Girona va al mini-estadi. Aquest any no ha de ser una excepció (l'any que vé ja invairem el Camp Nou) i des de la Penya estem preparant un desplaçament que esperem sigui un éxit i serveixi per esperonar als nostres a aconseguir tornar amb tres punts més al sarró. Per això obrim ja les inscripcions per aquest desplaçament. La sortida es farà des de l'estació de autobusos de Sant Feliu de Guíxols.

Els preus seràn de 10 euros pels socis de la penya i 15 pels no socis. Aquest preu us dóna dret a:

- Desplaçament d'anada i tornada.

- Entrada al mini-estadi

- Deixar-vos la veu animant l'equip

Queda pendent que es confirmi el dia i hora del partit així que de moment no podem dir hora de sortida. El que si tenim previst, es sortir amb la suficient antel·lació per poder donar un volt per la ciutat abans del partit. Tant bon punt, es sapiga l'hora del partit farem públic l'hora de sortida.

Els fulls d'inscripció els podreu trobar a la nostre seu social, Cafeteria Bon Dia c/ Sta Teresa, 53. Per tal de donar les màximes facilitats possibles, als partits que queden a casa abans del desplaçament, estarem al nostre lloc habitual a Gol Nord, on també us podreu inscriure.

Des d'aquí volem donar les gràcies als voluntaris del Girona FC que també organitzaràn autobusos amb sortida desde Girona i han fet els tràmits per aconseguir les entrades. Gracies nois/es!!!!!!

Fins aviat gironistes,


                   AMUNT GIRONA!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario