Vistas de página en total

jueves, 6 de diciembre de 2012

RECOLLIDA SOLIDARIA DE JOGUINES




S’apropen unes festes molt especials per a tothom, persones grans, homes, dones, però sobretot pels més petits de la casa. Ells ja estàn contant els dies que falten per què tant el Pare Noël com els Reis d’Orient  els portin els regals que tant desitgen. Però com tots sabem, en l’època actual als Reis Mags cada cop els costa més arribar a totes les llars del món, i per això, com cada any, la Creu Roja farà una recollida solidària de joguines, amb l’objectiu que aquest any cap nen es quedi sense joguina, ni tan sols els que no tenen la sort de que els Reis puguin aparèixer per casa seva la propera nit del 5 de Gener. Com ja va sent habitual, la Penya s’unirà a la Creu Roja i col·laborarem amb ells en la recollida que tindrà lloc a la Rambla de Sant Feliu, tant aquest diumenge dia 9 com el diumenge dia 23.

Estarem a la Rambla Vidal de Sant Feliu, on ajudarem a la recollida de joguines, hi hauràn taules perquè els nens puguin dibuixar i passar l’estona, inclòs a última hora ens han confirmat la presència d’un patge reial que s’encarregarà de recollir les cartes pels Reis dels nens i nenes que encara no les hagin enviat.

Com cada any demanem que les joguines que pogueu donar siguin noves i sobretot que no siguin joguines bèl·liques. Esperem que la recollida sigui un èxit i que aquest any puguem dir ben alt que cap nen s’ha quedat sense joguina. Recorda, un petit gest vostre pot aconseguir una de les coses més boniques del món: el somriure d’un nen.  

Parlant estrictament com a penya de futbol, si us apropeu a la parada conjunta que tindrem amb la Creu Roja podreu aprofitar per inscriure-us al desplaçament del Mini-Estadi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario