Vistas de página en total

martes, 26 de febrero de 2013

CONTINUEM ADALT

Aquest cap de setmana l'equip va tenir un compromís dificil amb un dels millors equips de la categoria. Per primer cop en molt de temps podiem sortir de les possicions de play-off d'ascens després que amb els últims resultats perdessim el coixí que teniem però l'equip va saber guanyar un partit complicat on, siguem realistes, el rival es va merèixer més del que es va emportar. Però el futbol és com és, i la sort que ens va faltar el dia de l'Elche a l'estadi, o sense anar tan lluny, contra l'Hércules fa dos setmanes ens va acompanyar i vam aconseguir no només els tres punts sinò que també recuperar el goal-average contra un hipotètic rival directe en cas que aconseguim acabar a les possicions de privilegi.



Va ser un partit on l'equip va sortir molt endollat pero a poc a poc el Cordoba es va fer amb el control de la pilota, encara que a tota la primera part no es va contabilitzar cap ocasió clara dels visitants. A la segona part el partit va seguir amb el control visitant però la sort ens va somriure i un penal tonto, i la valentia de Jandro de voler llançar-lo (fa quinze dies ja en va fallar un) ens va possar per endavant. Quan més patia l'equip i després d'alguna mà miraculosa de Mallo vam agafar una contra al temps de descompte on Jandro va habilitar perfectament a Acuña i aquest al segon intent va posar la pilota a la xarxa rival. Amb aquest gol l'equip aconseguia certificar la victoria i a més recuperar el goal-average contra el Cordoba, tenint-lo ara mateix empatat i havent de recurrir al general en cas d'empat on actualment els hi tenim guanyat.



Menció apart, la greu lesió del nostre pitxitxi Benja que abans d'acabar la primera part va haver de ser substituït per Acuña. Benja s'ha trencat el lligament creuat anterior del genoll, té afectat el menisc i estarà de baixa el que queda de temporada. Amb la qual cosa ara mateix tenim dos davantes purs a l'equip, Acuña i Vélez, encara que el club té l'opció de fitxar algú al ser una lesió de llarga durada.



Des de la Penya volem enviar ànims a Benja i desitjar-li una recuperació el més ràpid possible i que torni en bones condicions que l'any que ve el volem veure perforant porteries a Primera Divisió amb la nostra samarreta.


               ENDAVANT GIRONA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario