Vistas de página en total

viernes, 26 de abril de 2013

VENS DE FESTA A VILLAREAL??

Des d'aquestes linies us informem que estem preparant el desplaçament al Madrigal de Villareal el cap de setmana del 18-19 de Maig. Tal i com estàn les coses sembla que serà un partit clau per les aspiracions del nostre club i per això volem donar-los suport a un estadi amb molta historia no només a la península sino a tota Europa. La majoria de membres de la Penya pensem que el Villareal serà el rival per aquesta valuosa segona plaça que dóna accés a la Primera Divisió així que aquest desplaçament serà clau i anirem a deixar-nos la gola ajudant a l'equip a treure un resultat possitiu d'aquest desplaçament.



Esperem que sigui un èxit el desplaçament i per això volem animar-vos a formar part de la historia del Girona, ajudant-lo en el desplaçament més difícil que els queda en una temporada sensacional que ens pot portar a la que diuen és la millor lliga del món.

El pla del viatge serà el de sempre, sortida el mateix dia del partit, i tornada al acabar. Encara que no se sap ni el dia ni l'hora, podem assegurar que hi haurà menjar amb les penyes del Villareal abans o després del partit (depèn de l'hora). El preu del viatge serà de 45 € pels socis de la penya y de 50 € pels no-socis. El preu inclou el viatge, el dinar i l'entrada.

Quan es faci oficial l'hora i dia del partit informarem de les hores de sortida i de com insciure'us.

Per qualsevol pregunta no dubteu en possar-vos en contacte a travès de Twitter @guixolscb o al nostre correu gironaguixols@hotmail.com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario