Vistas de página en total

miércoles, 18 de diciembre de 2013

TROBADA PENYES DEL GIRONA

Per diversos motius no hem pogut tenir el blog actualitzat però a partir d'ara tornarem a tenir l'activitat habitual.

El primer que volem compartir es el bon sabor de boca que ens va deixar la I Trobada de Penyes del Girona organitzada a la nostra estimada ciutat Sant Feliu de Guíxols que es va realitzar el Maig d'aquest any que estem a punt de tancar. Amb la col·laboració del club i de l'Ajuntament vam organitzar a la zona esportiva Vilartagues la reunió on van ser presents, entre d'altres, membres importants del club com el president Joaquim Boadas o la ex-encarregada del área social Joana Egea, a més de membres de la Penya Immortal, de la Penya Vallcaneres-Sils, Joan Alfons Albó alcalde de l'Ajuntament de Sant Feliu i la regidora d'esports Magda Lupiañez.

 
 
 
A la trobada va regnar el bon ambient propi d'aquells dies en que estavem lluitant per les possicions d'ascens. Durant el matí vam omplir Sant Feliu de colors blanc-i-vermells passejant i onejant banderes del club pel passeig marítim i la Rambla Vidal mentre comentàvem el bon moment de l'equip i compartiem il·lusions de grandesa. A mig dia i desprès de menjar es van fer uns parlaments a càrrec del nostre president l'Antoni Valldeperes, els presidents tant del club com de la Immortal, Joaquim Boadas i Pepe Sierra, i l'alcalde, en Joan Alfons Albó.

 
 
 
 
 
 Com a comiat de la trobada vam fer la foto de final de festa.


 
 
 
 
Encara que ara mateix l'equip no estigui passant una bona ratxa a nosaltres mai ens treuran la il·lusió i sabem que algún dia el lema de la nostra pancarta es complirà, si tots anem de la mà empenyent en la mateixa direcció som imparables.


 
 
 
 

Totes les fotografíes d'aquell dia tan inoblidable i maco de viure van ser realitzades pel nostre patrocinador Fotografias Aéreas SISCO que ens les va cedir molt amablement.

Gràcies a tots els col·laboradors que ens van ajudar a organitzar, ja sigui amb l'espai, materials, menjar, begudes, etc

I com sempre gràcies a vosaltres per continuar llegint-nos



                    AMUNT GIRONA!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario